Simon gyümölcs, avagy a gyümölcsök fogyasztásának fontossága

Simon gyümölcs, mint a legmegbízhatóbb gazdaság

Az elmúlt pár évben jelentősen megreformáltam az étkezési szokásaimat, mely szerint elhagytam a mindenfajta „szemét” kaját, gondolok itt a különböző gyorséttermek kínálatára, a mindenfajta rágcsálni valóra, valamint olyan ételekre, melyekre valójában nem igazán van szüksége a szervezetünknek, sőt melyek néha kifejezetten károsak egészségünkre. Így átálltam az egészséges táplálkozásra, melynek sikeres és dinamikus működéséhez az egyik legelengedhetetlenebb alappillér a Simon gyümölcs hatalmas gyümölcs kínálata. Számomra abszolút elrettentő példa az, hogy szinte már kórjelenséggé vált az elhízás, mely sajnálatos módon egyre fiatalabb és fiatalabb korosztályokat érint. Szinte elképzelhetetlennek tartom azt, hogy egészséges életmód esetén és természetesen nem beteg emberként természetes dolog lenne az elhízás, így én mindenkit bátorítok arra, hogy vegye fel a harcot a plusz kilók ellen, mivel ezek a felcsúszott kilók, nem csupán esztétikai szempontból nem feltétlen szerencsések, de emellett az egészségünkre is szörnyen rossz hatással vannak mind rövid, de legfőképpen hosszútávon. Éppen ezért ajánlom meleg szívvel, hogy

Vegyük fel a harcot a súlyfelesleg ellen, mégpedig azzal, hogy radikális változtatást hozzunk be az életünkbe táplálkozás terén és az egészségtelen ételekről szépen lassan áttérünk az egészségesebb gyümölcsök és zöldségek, illetve fehér húsok fogyasztására. Amennyiben pedig elhatároztuk magunkat e lépés mellett, akkor feltétlen válasszuk a Simon gyümölcs hatalmas és fantasztikus választékát, mely nem csak friss zamatos gyümölcsiről híres, hanem elképesztően finom gyümölcsleveiről is, melyeket véleményem szerint mindenképpen érdemes kipróbálni az életben legalább egyszer. Az alábbiakban a Simon gyümölcs gazdasásáról és megalakulásáról írnék néhány sorban.

A Simon gyümölcs vállalkozásának a megalakulása

A Simon gyümölcs maga, mint gyümölcs termelő gazdaság és egyben vállalkozás az egyik legnépszerűbb gyümölcsös az országban, úgy gondolom ez abszolút nem véletlen, hiszen a gyümölcseik valóban páratlanok és fantasztikusan finomak. A Simon gyümölcs, mint vállalkozás alapvetően egyfajta családi gazdaság, mely 1992-ben alakult és immár több évtizede velünk van és egyre inkább töretlenül fejlődik. Érdekességképpen érdemes megemlíteni, hogy a kezdetek kezdetén mindössze 20 hektáros gyümölcsössel indították a vállalkozásukat a Simon gyümölcs alapítói, mely napjainkra már egészen komoly profillal rendelkezik, ugyanis viszonylag nagy hektáros földön folyik a folyamatos termesztés. Az alapítóknak alapvetően mindig is fő céljuk volt a fenntartható gazdálkodás a környezettudatosság, a bolygó kímélése, de emellett viszonylag nagy hangsúlyt fektetnek a tradíció és a sok éves hagyomány megőrzésére is. Éppen e kettősség mentén mozogva alakult ki magának a Simon gyümölcsnek, mint vállalkozásnak a fő profilja, mely a modern és a tradíció tökéletes ötvözte, hiszen ezeknek, fundamentumoknak a mentén alapították meg cégüket és működnek máig is egyre nagyobbra és nagyobbra fejlődve. Alapvetően maga a termesztés, vagyis egészen pontosan a gyümölcsök termelése a Hatvan melletti Sastelken zajlik, mely gyümölcsöket egyfajta speciális humuszos homoktalajon termesztik. Számomra az egyik leginkább ember közeli és abszolút szimpatikus hozzáállásuk abban tűnik ki, hogy a saját bevallásul szerint szó szerint bármikor szívesen fogadják azokat a látogatókat, akiket esetleg érdekelne az, hogy hogyan is zajlik az munka ezen a hatalmas területen, és hogy emellett mégis hogyan készülnek a finomabbnál finomabb prémium gyümölcslevek, melyek végül a mi asztalunkon fognak kikötni.

A Simon gyümölcs prémium gyümölcslevei

Alapvetően a Simon gyümölcs a leginkább a fantasztikusabbnál fantasztikusabb gyümölcsleveiről vált igazán híressé. Nem véletlen, hogy a vállalkozás fő profilja a prémium minőségű gyümölcslé, melynek az az igazi érdekessége, hogy maga a gyümölcslé készítése során nem használnak fel semmilyenfajta sűrítmény vagy adalékanyagot így a kézhez kapott ital kizárólag friss, zamatos vitaminban gazdag gyümölcsökből készül. Érdemes tudni, hogy hidegen préselő eljárásuk során semmiféle vegyszer nem kerül a gyümölcslébe, mivel mechanikus módon nyerik ki a frissen termesztett gyümölcs édes zamatát. Ezek a professzionális úton elkészített italok rendkívül gazdagok vitaminokban és ásványi anyagokban. Úgy gondolom, hogy leginkább fogyókúra esetén rendkívül fontos a rostos levek fogyasztás illetve az éhség érzetünket is jelentősen csökkenthetjük azzal, ha olyan gazdag gyümölcsleveket iszunk, mint a Simon gyümölcs termékei.