Julius K-9 avagy a kutyatápok egyik legjobbja

Mit kell tudni a Julius K-9 kutyatápról?

Julius K-9 tápok alapvetően az egyik talán legismertebb és legkedveltebb kutyatápok közé tartozó készítmények, melyek nem csupán kiváló minőségükről, de fantasztikus ízvilágukról is igazán ismertek. Maga a Julius K-9 egy abszolút professzionális kutyatáp egy igazán sikeres gyártótól, aki kifejezetten a kutyusok egészségére mind mentális, mind fizikai szempontból koncentrál és ezeknek az alapelveknek mentén alkották meg az adott kutyatápot, melyet abszolút a legkiválóbb és leginkább minőségi összetevőkből alkottak meg a gyártók, annak reményében, hogy a kis kedvenceknek idővel a kedvenc tápláléka lesz az adott kutyatáp. Mondanom sem kell, hogy ehhez a célhoz igazán jó úton haladnak a gyártók, ugyanis az egyébként magyar gyökerekkel rendelkező márka immár abszolút nyit a külföldi piac fele is, egyre nagyobb és nagyobb népszerűségnek örvendve. Maga a márka 1997-ben alapult meg kezdetekben kifejezetten kutyatartáshoz szükséges felszerelésére összpontosítva, de mára már egyre nagyobb márkának válásának köszönhetően a kiegészítőktől kezdve egészen a kutyatápokig. Ahogyan több vélemény is tartalmazta idézem „a JULIUS-K9 1997 óta sikeresen működő magyarországi központú vállalkozás a kutyasport, munkakutya- és hobbikutya-felszerelések, kellékek piacán. Ez idő alatt a cég piacvezető pozíciót vívott ki számos EU tagállamban és számos terméke világsikert aratott.” ezzel az állítással abszolút egyet tudok érteni, hiszen személyes véleményem szerint, egy abszolút kiváló és megbízható márka mely valójában a legjobbak között érdemel helyet. Bár én alapvetően leginkább csak a tápjaikat ismerem, mégis nagyon tudom ajánlani a kiegészítőiket is ugyanis ugyan nem közvetlenül, de közvetett módon ehhez az alternatívához is van némi közöm, ugyanis a barátnőm szinte kizárólag csak a Julius K-9 kiegészítőit vásárolja a kutyusának és maximálisan meg van elégedve annak a kínálatával. Az alábbiakban a Julius K-9 kutyatáp típusairól írnék röviden.

A Julius K-9 kutyatápjairól általában

A Julius K-9 kutyatáp az egyik legnagyobb előnye, hogy számos és igen nagy választék az ízek és összetevők között, így minden kedves érdeklődő a saját kutyusának az ízlés világa szerint tudja kiválasztani a lehető legjobb tápokat. Külön előnye, hogy a legtöbb kutyatáp abszolút gabona mentes illetve ezen felül még számos hipoallergén táp is rendelkezésünkre állhat abban az esetben, ha a kutyusunknak szüksége lenne olyan tápra, mely nem teszi tönkre az emésztését és nem bántja a hasát. Egyébként érdemes tudni, hogy amióta a Julius K-9 hipoallergén kutyatápjait adom a kutyusomnak azóta abszolút megszűnt minden panasza és sokkalta jobban viseli a napi táplálkozást, ami jelentőset megkönnyíti a mindennapjainkat.

A Julius K-9 típusai

Alapvetően több típusa van a Julius K-9 kutyatápjainak, példának okáért a gurman kutyáknak is ajánlottak az ilyen jellegű kutyatápok, melyek különböző ízesítésben is kaphatóak, mint például kacsa vagy körte. Számos olyan táp is van melyek kifejezetten kutya speciális igényeinek, életmódjának megfelelően vannak összeállítva az alábbi tápok kifejezetten egy adott kutya csoportra vannak fókuszálva az elkövetkezendőkben ezeket a Julius K-9 termékeket ismertetném röviden:

Utility a kutyaiskolába járó kutyáknak, munkakutyáknak, stb ez kifejezetten a kutyusok mentális egészségére fókuszál, és ezt segíti elő

City Dog a városi kutyáknak, az ő speciális csökkent mozgásukat is figyelembe véve ezek kifejezetten olyan kutyusok igényeihez vannak szabva, akik lakásban élnek és városba vannak szocializálva.

Race dog a sportoló vagy egyéb nagy erőkifejtésnek kitett kutyák számára, például akik versenyekre járnak, vagy esetleg harci kutyák.

Vital essencials: természetesen összetevők, magas rosttartalom, ízületvédővel és Omega 3-al ezek mindenfajta kutyatípusnak kiváló választások, hiszen jelentősen hozzájárul a kutyus egészségéhez.

Senior tápok az idősebbeknek. Ezek kifejezetten idős kutyusoknak vannak kifejlesztve.

Puppy tápok a kölyköknek, melyek abszolút a kiskutyák egészséges fejlődését segítik elő.

Ezen felül még számos táp található melyek különleges húsokból: vaddisznó, nyúl, bárány, lazacból készülnek így egészen egyedi ízvilágot kölcsönzőnek a tápnak. Továbbá, mint ahogyan mát az előbbiekben is említettem vannak kifejezetten hipoallergén húsforrások, melyek Speciális összetevőkből készülnek, mint például gyógynövényekből.

Alapvetően én személy szerint abszolút tudom ajánlani a Julius K-9 kutyatápjait, hiszen amellett, hogy igazán egyedi ízvilággal rendelkeznek, számos olyan összetevőt is tartalmaznak melyek egészen biztosan jelentősen támogatják kutyusunk egészségét.